Wie zijn wij?

Anna Marie en Jacqueline in de nieuwe winkel
Anna Marie en Jacqueline voor hun eerste winkel in Utrecht Centrum

Wij, Anna Marie en Jacqueline, begonnen dit avontuur op oudjaarsavond 2019 met een spontaan idee. Uit onze gedeelde liefde voor tweedehands kleding en meubelen werd Shabby en Chique geboren en drie maanden later was het een feit. In een kleine historische werfkelder in het centrum van Utrecht zijn we begonnen. We waren nauwelijks zichtbaar, het was corona-tijd, lockdowns, maskers etc. Toch overleefden we en groeiden we in een jaar tijd uit onze kelder. Toen we een mooi pand in Maarssen vonden, waagden we de sprong en van 12 m2 hangt onze mooie kleding nu in een prachtige ruimte van 120m2!

Onze samenwerking is onze kracht en behalve liefdevolle vriendinnen blijken we ook onze eigen favoriete collega's. Onze achtergronden verschillen, Anna Marie is verzekeringsdeskundige en kapper en Jacqueline yogadocent. Samen streven we naar hartelijkheid en een eerlijk ondernemerschap.

Beiden willen we dat jullie je welkom voelen in onze winkel. Ons motto is:

Heb je een klacht? Vertel het ons. Heb je een goede ervaring, vertel het aan je omgeving!

Samen met jullie maken we onze winkel, jullie brengen mooie kleding, wij zorgen dat het verkocht wordt en dat de winkel is gevuld met mooie spullen en gezelligheid!